Frumoasă şi bună de luat…în politică! Aşa arăta sexy-politiciana lui Vadim!

Ancuta CarcuAncuţa Cârcu a reuşit să îşi facă repede un nume, ce e drept nu în politică ci în lumea scandalurilor de presă. Dar până la urmă ce e şi politica asta? Tot o cloacă (în sensul de cloaca maxima din vremea romanilor), o imensă scară de bloc în care toţi se ceartă acompaniaţi de simfonia foşnetului de chiloţi puşi la uscat.

Şi cum oricine are nevoie de o rampă de lansare, Ancuţa Cârcu a ales să meargă pe “mâna” lui Corneliu Vadim Tudor, un personaj guraliv, efervescent, dar…”sprijinit” de zecile de cărţi scrise, asezonate cu mai multe piese de teatru şi garnisite cu vreo 2-3 filme făcute alături de regretatul Sergiu Nicolaescu.

În buna tradiţie a scandalurilor cu Vadim, totul trebuia să înceapă de la o presupusă tentativă de  viol psihic. Zis şi făcut, fosta candidată a PRM şi-a spus că nu este cazul să iasă în pagubă după pierderea alegerilor, timpul trece repede, ca mâine vine 2016 şi fiecare aspirant la un post în legislativ trebuie să fie cât de cât cunoscut în teritoriu. Şi cum partidul lui Vadim nu a reuşit să o bage în Casa Poporului, fosta cântăreaţă din Bistriţa s-a gândit că un scandal cu eseistul e ca o cură la Amara sau Olăneşti. Aşa că Vadim s-a trezit, brusc, din şef în postura de violator psihic. Ciudat e că scandalul nu a izbucnit decât după pierderea alegerilor adică, mult după comiterea tentativei de “pipăielniţă”. De aici nici nu mai are rost să sintetizăm ce s-a întamplat. Ziare, Capatos, Gherghe, bălăcăreală, morţi, sictire. Stârnită la culme de jignirile publicistului Ancuţa Cârcu a jurat că nu se va lăsa până când nu il va vedea pe Vadim cerşind cu cana la metrou. Fosta peremistă a declarat că scandalul său cu tribunul va căpăta un iz diplomatic. Însuşi ambasadorul Republicii Panama în Monaco va lua măsuri, ce să mai vorbim de Consiliul Europei? Din surse sigure mai ştim şi că se va forma cel de-al IV-lea Reich, iar republicile slave se vor reuni într-o nouă Uniune Sovietică cele două entităţi urmând să se alieze cu Kim Jong-Un pentru a-i da foc la casă lui Vadim…

vadim 400x 3Până se întâmplă toate astea, am fost curioşi şi noi să vedem cine vroia să se aşeze într-unul din scaunele pe care au stat oameni ca: Manolache Epureanu, Lascar Catargiu, Dimitrie Neniţescu sau Alexandru Marghiloman.

Anca Viorica Cârcu este o tânără ambiţioasă din Bistriţa, o fată care a cochetat de multe ori cu presa mondenă. Încă din anul 2005 viitorul politician visa la o carieră, ce e drept nu în rândul aleşilor, ci al fotomodelelor. Brunetă şi sexoasă, Ancuţa s-a considerat întotdeauna o femeie deschisă la nou şi inteligentă. A simţit întotdeauna că semnul zodiacal al Vărsătorului, sub care s-a născut, o va ajuta să răzbească în viaţă, după cum declara chiar ea într-un scurt interviu dat ziarului Libertatea pentru rubrica “Fata de la pagina 5″.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress